Global greentag certificaat
Spectank® kiest voor duurzaam!

Global Greentag?

Duurzaamheid en zorgen voor het milieu en onze aarde is belangrijk voor Spectank®. Onze producten worden met de grootste zorg geproduceerd, met als uitgangspunt een zo laag mogelijke footprint op onze aarde.
Dit is beloond met het Global Greentag certificaat. Dit internationale keurmerk is wereldwijd een bekend en vertrouwd ecolabel. Want ons innovatieve schoonmaaksysteem effectief én milieuvriendelijk. De zeep die wordt gebruikt is biologisch afbreekbaar, niet schurend, niet bijtend, en niet giftig.
Kortom, compleet veilig voor mens en milieu! Zowel de Spectank als de REoven zijn gecertificeerd met de Global Greentag.
Daarnaast is ons moederbedrijf in Zuid Afrika bezig met het proces om het ISO 140001 EMS-keurmerk te behalen.

 

 

Hoe besparen we verder?

Door het gebruik van de Spectank bespaar je veel water. Vooral bij afspoelen en afwassen gebruik je veel (warm) water. Hierdoor kan de water- en energierekening flink oplopen. De Spectank zorgt voor een flinke besparing op water, beter voor je portemonnee en het milieu dus!

Onze Spectank®- de origineel tank – bespaart wereldwijd ongeveer 280 miljoen liter water per jaar. Er worden voortdurend verbeteringen en upgrades bedacht en doorgevoerd om het elektriciteitsverbruik van onze tanks te verminderen.

Contact

Volg ons op

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

*
  • Gekwalificeerd product:
© 2024 Spectank | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.