Voordelen
Ontdek de voordelen van Spectank®

De voordelen

Besparing op loonkosten

De Spectank zal veel tijd besparen en dus de loonkosten drukken. Personeel gemotiveerder zijn omdat de SpecTank veel werk uit handen neemt. Een Spectank is er al voor 18 cent per uur. En hij werkt 24 uur per dag, is nooit ziek en gaat niet op vakantie.

Minder waterverbruik

Door het gebruik van de SpecTank bespaar je veel water. Met name door het verspillen van warm water bij afspoelen en afwassen, kan de energierekening flink oplopen. Beter voor je portemonnee en het milieu dus!

Minder schoonmaakmiddelen

Door het gebruik van de SpecTank gebruik je minder schoonmaakmiddelen. Onze zeep is zeer effectief en je gebruikt veel minder dan met traditionele methodes.

Geen hoge aanschafkosten

Het Spectank concept werkt op abonnementsbasis. Uit de praktijk is gebleken dat dit het beste functioneert. Doordat je de Spectank® huurt heb je geen aanschafkosten én kun je de tank snel gaan gebruiken.

Milieuvriendelijk schoonmaken

De Carbsolve zeep die wij leveren is een milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar product. Bovendien is de Carbsolve zeep niet bijtend, niet giftig en niet schurend.

Schonere keuken

Door het gebruik van de Spectank zal de keuken er schoner uitzien en de kwaliteit verbeteren. Ook is het een prettigere werkomgeving en vervelende schoonmaakklusjes, bijvoorbeeld van de roosters van de afzuigkappen zijn verleden tijd!

Contact

Volg ons op

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

*
  • Gekwalificeerd product:
© 2024 Spectank | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.